financieel1Hoeksche Waard Assuradeuren is een InsurTech volmachtbedrijf met volmachten van meerdere gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen uit binnen- en buitenland. Dit volmachtbedrijf onderdeel van Den Hartigh Beheer & Exploitatie B.V. werd opgericht in mei 2007.

Als gevolmachtigde hebben wij de bevoegdheid om producten van verzekeraars onder ons eigen merk te verkopen. Voor de klant levert dit veel voordelen op. Door verregaande geïntegreerde automatisering kunnen wij de klant een snelle polisafgifte en schadeafwikkeling bieden. Alle schade wordt direct en online binnen ons bedrijf afgehandeld volgens vooraf vastgelegde procedures.

Bij Hoeksche Waard Assuradeuren vindt u speciaal ontwikkelde verzekeringen die alleen bij ons volmachtbedrijf te verkrijgen zijn. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van alle uitgebreide mogelijkheden van onze volmachtmaatschappijen. Klik op het tabblad ‘Maatschappijen’ voor meer informatie over onze volmachten.

Daarnaast zijn wij actief op de Assurantiebeurs, dat wil zeggen dat grote c.q. zware risico’s door een aantal verzekeraars wordt gedragen, omdat ze voor één enkele verzekeraar te zwaar zijn, dit zijn o.a. brand- en grootzakelijke risico’s.

Hoeksche Waard Assuradeuren werkt nauw samen met een aantal assurantiekantoren. Als volmachtbedrijf zijn wij een flexibele schakel tussen de partijen en de verzekeringsmaatschappijen. Daarnaast bieden wij de unieke mogelijkheid om (een deel van) uw backoffice aan ons uit te besteden. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw administratie geheel of gedeeltelijk aan ons uit te besteden.

U behoudt uw eigen identiteit en heeft meer tijd over voor commerciële activiteiten. Hoeksche Waard Assuradeuren biedt geen standaard oplossingen, maar een stukje maatwerk en hanteert het principe van een coöperatie gedachte m.a.w. gezamenlijke inkoop levert direct voordeel voor het aangesloten intermediair.